Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion verschijnt op 13 december

Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion verschijnt op 13 december

Het eerder aangekondigde Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion komt op 13 december uit.

Het spel werd afgelopen juni onthuld. Toen werd ook al aangekondigd dat de game op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam verschijnt. In de Nintendo Direct vanmiddag werd de releasedatum onthuld.

Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion is een remaster van de PSP-game Crisis Core: Final Fantasy 7. De game krijgt volledig nieuwe 3D-modellen, volledig ingesproken stemmen voor alle personages, achtergronden die opnieuw zijn gemaakt, een verbeterde user interface en andere verbeteringen.

Crisis Core: Final Fantasy 7 verscheen in 2007 op de PSP en is een prequel op Final Fantasy 7. Het spel draait om Zack Fair, een lid van de Soldier-organisatie die op zoek moet gaan naar de vermiste Soldier Genesis Rhapsodos. Hij achterhaalt al snel een gigantisch complot. Het is voor het eerst sinds de PSP-release dat de game wordt uitgebracht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat maar komen die game. Heb nog even gewacht met ff7r spelen totdat deze uit kwam

0
test

@Lavalera Same, ben meer van turn based en na de demo beviel de besturing niet echt, maar nu ik ook een ps5 heb toch maar eens doorspelen en dan deze erachteraan

0

Aanbevolen voor jou