Creative Assembly onthult nieuwe multiplayershooter Hyenas

Creative Assembly onthult nieuwe multiplayershooter Hyenas

Creative Assembly werkt voor uitgever Sega aan een nieuwe multiplayershooter genaamd Hyenas.

De game is al vier jaar in ontwikkeling bij de studio en wordt beschreven als een multiplayergame met meerdere teams. Het spel speelt zich af op ruimteschepen met secties zonder zwaartekracht. Potjes bestaan uit vijf teams met elk drie spelers.

In de spelwereld van Hyenas is het rijke gedeelte van de mensheid vertrokken naar Mars en is in de tussentijd de aarde vernield. Mensen die achter zijn gebleven leven in de Taint, een soort sloppenwijken bestaande uit zwevende brokstukken van de aarde. Marsbewoners sturen schepen richting deze sloppenwijken om allerlei objecten die hen doet herinneren aan het oude leven op te halen, en de Hyenas - oftewel de spelers - beroven deze schepen.

Hyenas moet in 2023 uitkomen op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Het was al geruime tijd bekend dat Creative Assembly, de Britse studio achter games zoals de Total War-reeks en Alien Isolation, aan een nieuwe scifishooter werkte voor uitgever Sega, maar tot gisteren was er nog niets over bekend.

Hieronder is de eerste trailer van de game te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De teaser screen van tijd terug zag er beter uit

0
test

Dikke Meh

0

Aanbevolen voor jou