Crash Bandicoot-ontwikkelaar heeft mysterieuze game in ontwikkeling

Crash Bandicoot-ontwikkelaar heeft mysterieuze game in ontwikkeling

Crash Bandicoot- en Skylanders-ontwikkelaar Toys for Bob werkt aan een nieuwe game.

De ontwikkelaar plaatste een illustratie op Twitter waarin zeventien games die het bedrijf heeft ontwikkeld te zien zijn. Een zwart achttiende vakje is nog in mysterie gehuld, wat mogelijk op een nieuwe game die in de toekomst uitkomt slaat.

De uit Californië afkomstige studio is onder andere verantwoordelijk voor games als Crash Bandicoot 4: It's About Time, Spyro Reignited Trilogy en de Skylanders-games. Ook heeft de studio meegewerkt aan franchises als Tony Hawk's Pro Skater, Overwatch en Call of Duty.

Afgelopen juni claimde Windows Central-journalist Jez Corden al dat Toys for Bob aan een nieuwe Crash Bandicoot-game werkt. Corden claimt ook dat het mogelijk om een "brawler" voor vier spelers gaat in plaats van een platformer. De journalist liet niet weten waar hij de bovenstaande informatie vandaan had, alleen dat hij "dat niet had moeten uitlekken".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 dan moet er nu een aparte deal gemaakt worden, want abk is nog niet van micro en dus zal abk een game maken die op allles uitkomt dit kan kater door micro naar alleen xbox en pc omgezet worden. Maar ga er vanuir dat het niks mrt een ip van xbox te maken heeft en dus een nieuwr ip is of iets van abk stal van ip is.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou