Consoleversie Spellforce 3 Reforced uitgesteld naar 2022

Consoleversie Spellforce 3 Reforced uitgesteld naar 2022

De consoleversie van Spellforce 3 Reforced is uitgesteld naar 8 maart 2022.

Dat hebben uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Grimlore Games aangekondigd. Het spel werd eerder dit jaar aangekondigd voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, alsmede pc. De pc-versie komt nog wel op 7 december uit.

Spellforce 3 verscheen oorspronkelijk in 2017 op pc en biedt een mix tussen een rpg-verhaal en real-time strategy-elementen. De game speelt zich af voor Spellforce: The Order of Dawn in het jaar 518. De Mage Wars zijn gestopt door de koning, maar in diverse regio is inmiddels chaos uitgebroken. Ook teistert een mysterieuze plaag genaamd Bloodburn het land.

Spelers kunnen uit drie facties kiezen - elven, orcs en mensen - en moeten troepen voorbereiden op epische gevechten. De campagne beslaat meer dan dertig uur en kan alleen of met vrienden in co-op gespeeld worden. Ook zijn er online gevechten tegen andere spelers. De nieuwe versie van de game heeft verbeterde graphics en geluidseffecten en een aangepaste soundtrack.

De game gaat 39,99 euro kosten. Mensen die de originele versie van Spellforce 3 op pc hebben ontvangen op de dag van release een gratis update.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou