Cities Skylines-uitbreiding Plazas and Promenades onthuld

Cities Skylines-uitbreiding Plazas and Promenades onthuld

Er is een nieuwe uitbreiding voor Cities Skylines aangekondigd, genaamd Plazas and Promenades.

Dat hebben uitgever Paradox Interactive en ontwikkelaar Colossal Order onthuld. De elfde uitbreiding voor de citymanager heeft een focus op voetgangers. Zo kunnen spelers wegen maken die alleen geschikt zijn voor voetgangers en hele zones daar op instellen. In voetgangerzones moeten auto's bijvoorbeeld langzamer rijden.

Verder worden er nieuwe servicegebouwen geïntroduceerd om inwoners blijer te maken en zijn er drie nieuwe specialisaties voor districten: kantoren, dichtbebouwde woongebieden en dichtbebouwde commerciële zones. Dat levert logischerwijs weer unieke gebouwen op.

Plazas and Promenades moet ergens "binnenkort" verschijnen voor pc, Xbox One en PlayStation 4. De uitbreiding gaat 14,99 euro kosten.

Cities: Skylines kwam in 2015 uit op pc, maar is uiteindelijk ook naar consoles gekomen. In het spel bouwen spelers - net als in bijvoorbeeld Sim City - hun eigen stad. Daarbij ligt er een grote focus op het bouwen van wegen waar het verkeer goed op kan doorstromen - wegen die dat niet mogelijk maken kunnen al snel een groot probleem vormen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

instand buy, speelhet op de ps5. maar heb wel het gevoel dat het spel kwa inwoners kleiner is per uitbreiding

0

Aanbevolen voor jou