CD Projekt Red zendt morgen The Witcher 3-livestream uit

CD Projekt Red zendt morgen The Witcher 3-livestream uit

CD Projekt Red zendt morgenmiddag een livestream uit rondom The Witcher 3: The Wild Hunt.

De livestream, die om 16:00 uur Nederlandse tijd via Twitch wordt uitgezonden, werd via het officiële forum van de ontwikkelaar aangekondigd en is onderdeel van de viering van het twintigste bestaansjaar van CD Projekt Red.

De ontwikkelaar heeft niet bekendgemaakt wat kijkers tijdens de livestream kunnen verwachten, behalve dat campaign director Philipp Weber aanwezig is. 

CD Projekt Red heeft eerder al aangekondigd aan een nieuwe The Witcher-game te werken die op Unreal Engine 5 gaat draaien. Het is uiterst onwaarschijnlijk dat die game tijdens de livestream wordt getoond.

Gamers hopen echter wel voor het eerst iets te zien van de current gen-update voor The Witcher 3: Wild Hunt. Deze moet in het vierde kwartaal van dit jaar uitkomen voor PlayStation 5 en Xbox Series. De nieuwe versie ontvangt "diverse visuele en technische verbeteringen", waaronder ray tracing en snellere laadtijden. Deze verbeteringen gelden zowel voor het hoofdspel als de uitgekomen uitbreidingen. Mensen die het spel al hebben kunnen de update gratis binnenhalen. Hoe dan ook is niet bekend of de current gen-update morgen wordt getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou