Castlevania-producent maakt geanimeerde serie rondom PUBG

Castlevania-producent maakt geanimeerde serie rondom PUBG

Adi Shankar, de producent van de geanimeerde Castevania-reeks op Netflix, werkt aan een animatieserie gebaseerd op PlayerUnknown's Battlegrounds.

Dat hebben Shankar en PUBG-maker Krafton Inc. aangekondigd. Meer informatie over de inhoud van de serie is nog niet bekendgemaakt. Ook is niet bekend waar en wanneer de serie te zien is.

Shankar laat weten dat hij er naar uitkijkt om PUBG naar een nieuw medium te brengen. "Als een speler vernietig ik de tegenstander al sinds PUBG in 2017 uitkwam. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat Krafton in mijn heeft om mijn visie als een filmmaker te uiten en ik kijk er naar uit om samen deze reis te maken." Volgens Shankar is dit project "weer een stap in de evolutie van het herstellen van de vernietigde brug tussen de game-industrie en Hollywood."

Shankar is vooral bekend van zijn geprezen Castlevania-serie op Netflix, dat na vier seizoenen ten einde is gekomen. Wel is er een spin-off-reeks in de maak.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

heb het sinds de 2de map uit kwam niet meer gespeeld, maar hoe kan je hier een serie van maken? je valt uit een vliegtuig in je onderbroek en moet als laatste overblijven. thats it

0
test

Het is wel een ding aan het worden om van games een anime of geanimeerde serie te maken. Ze slaan mijn inziens een beetje door.

0

Aanbevolen voor jou