Castlevania Advance Collection bestaat echt en komt vandaag uit

Castlevania Advance Collection bestaat echt en komt vandaag uit

Konami heeft tijdens de Nintendo Direct Castlevania Advance Collection officieel aangekondigd. Het spel komt vandaag digitaal beschikbaar.

Castlevania Advance Collection is beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De afgelopen weken lekte het bestaan van de collectie al uit via een leeftijdsclassificatie van de Taiwan Digital Game Rating Committee. 

Toen bleek al dat de Game Boy Advance-games Circle of the Moon, Harmony of Dissonance en Aria of Sorrow er in zitten, alsmede de Super NES-game Castlevania: Vampire’s Kiss, buiten Europa bekend als Dracula X. 

Ook bevat de collectie een terugspoelfunctie, zodat spelers op elk moment de gameplay kunnen terugspoelen om secties overnieuw te doen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kon die spellen al eerder spelen op mijn switch (mGBA), maar dit ziet er ook wel geinig uit. Beetje jammer van de slechte Rondo of Blood port, de Switch kan makkelijk de PC Engine CD emuleren.

0
test

@DaFixer83 Hoezo is de Rondo port slecht dan?

0
test

@Markus88 Nou ja het is een port van een cd game naar cartrigde dus er zijn veel consessies gedaan en tegenover Rondo Of Blood steekt deze versie vaal af. Dat gezegd ik persoonlijk vind Rondo Of Blood afgezien van de extra paden en personages niet beter of mooier qua graphics als Super Castlevania IV en ongeveer gelijk aan Bloodlines. Ook qua gameplay is Super Castlevania IV imho beter omdat je in alle richtingen kan meppen. Dus dan stelt een verwaterde port van Rondo Of Blood helemaal teleur. Was het de 1ste SNES game en een launch titel dan was het misschien minder een teleurstelling maar Konami had gewoon Super Castlevania V moeten maken. Zelfs de dingen die makkelijk hadden gekund zoals "R" gebruiken voor de speciale wapens of in alle richtingen meppen zijn niet toegevoegd.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Het is een toffe collectie. Niet vermeld is dat van de games zowel de US, Europese EN Japanse versies erin zitten. Heb even gespeeld en het speelt prima al heb ik zelf de controls wel moeten aanpassen. De save feature is leuk en ook het terugspoelen kan handig zijn. Dat miste de vorige collectie. Castlevania Dracula X hadden ze weg mogen laten het is geen GBA game. Die had net als Legends voor de Gameboy in de vorige collectie moeten zitten. Dat gezegd, vind het ook niet erg dat die erbij zit alleen was deze game niet echt geweldig, zeker na Super Castlevania IV.

0
test

@bigds9fan ik heb hem nog niet gekocht.. maar weet je toevallig ook of er scanline features inzitten in de video options ?

0
test

@ali3n8tor Dat durf ik even niet te zeggen. Wel dat er een Picture Perfect mode in zit net als bij de vorige dus ik zou denken dat de scanline optie er ook in kan zitten. Maar pin me er niet op vast. Dat gezegd ik vind de games er prima uit zien. Update- alleen Dracula X heeft scanlines. De GBA titels niet.

0

Aanbevolen voor jou