Captain America in actie in Midnight Suns-gameplay

Captain America in actie in Midnight Suns-gameplay

Er is een nieuwe gameplayvideo uitgebracht van Marvel's Midnight Suns waarin het personage Captain America centraal staat.

Het gaat om een nieuwe videoreeks waarin de verschillende personages uit de game worden uitgelicht. Captain America is als eerste aan de beurt. Hij kan bijvoorbeeld Block genereren, waarmee opgelopen schade gereduceerd wordt. Ook is te zien hoe Captain America interactie heeft met The Hunter, een personage van spelers die men zelf kan voorgeven.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarbij spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen.

Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages. De game verschijnt op 7 oktober op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Een Switch-versie moet volgend jaar verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wel een apart schild dat tie daar heeft, allemaal runes erop en een vlammetje uit zn ster XD Waar komt dat vandaan? Is dat iets wat we nog in films gaan zien?

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor +1 hahaha

0
test

@-JK- Komt uit de vele lootboxes, de battlepass en andere MTX-systemen, die hij door jaren knokken met o.a. zijn portemonneee heeft verzameld.

0

Aanbevolen voor jou