Capcoms dinogame Exoprimal krijgt gesloten netwerktest

Capcoms dinogame Exoprimal krijgt gesloten netwerktest

Capcom houdt binnenkort een gesloten netwerktest voor hun aankomende game Exoprimal.

Er worden in totaal drie tests gehouden voor de Steam-versie van de game. De eerste test vindt plaatst op 11 juli en duurt drie uur, maar is alleen voor mensen uit de VS en Canada. De tweede test is op 25 juli, duurt zes uur en is wel voor spelers wereldwijd. De derde test is op 7 augustus en ook voor iedereen, en duurt maar liefst 24 uur. 

Mensen kunnen zich hier aanmelden. Volgens Capcom is de test bedoeld om problemen te vinden die vervolgens opgelost kunnen worden zodat de kwaliteit van het eindproduct omhoog gaat. "Daarom kunnen we (tijdens de test) geen vlekkeloze gameplayervaring verzekeren." Hieronder is een nieuwe trailer van de game te zien.

Exoprimal is een multiplayergame waarin twee teams van vijf spelers moeten zien te overleven tussen allerlei dinosauriërs. Het team dat als laatste overleeft heeft gewonnen. De game speelt zich af in 2040, waarbij dinosauriërs uit het niets zijn verschenen en complete steden verwoesten. Exoprimal moet ergens in 2023 uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou