Capcom onthult inhoud Tokyo Game Show-presentaties

Capcom onthult inhoud Tokyo Game Show-presentaties

Capcom heeft de line-up onthuld voor de twee presentaties die het bedrijf geeft op de Tokyo Game Show.

De eerste presentatie bevat een nieuwe trailers van Street Fighter 6 waarin de personages worden geïntroduceerd. Daarnaast kunnen kijkers kennismaken met World Tour- en Battle Hub-modi. De Gold Edition van Resident Evil Village die in oktober uitkomt, krijgt ook een eigen segment. Daarnaast worden er updates voor Exoprimal en Monster Hunter Rise: Sunbreak gedeeld. Tot slot wordt er informatie gedeeld over de Mega Man Battle Network Legacy Collection. Er wordt onder andere bekendgemaakt welke updates in de toekomst aan de collectie worden toegevoegd.

Het bovenstaande wordt getoond tijdens de eerste presentatie die op 15 september om 16:00 uur Nederlandse tijd wordt uitgezonden. Op vrijdag 16 september om 17:00 uur Nederlandse tijd volgt een tweede livestream die zich volledig focust op Street Fighter 6. 

Tokyo Game Show 2022 duurt vier dagen en vindt plaats van 15 september tot en met 18 september. Het evenement wordt op de traditionele locatie georganiseerd: evenementenhal Mukuhari Messe in Chiba City. Het thema voor TGS 2022 is Nothing Stops Gaming.

Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou, wordt hier niet echt hyped van eerlijk gezegd. Check het nieuws wel op Gamer.nl, hoef de stream niet te zien als ik het zo zie haha!

0

Zal nog even duren tot we meer over Dragon's Dogma 2 horen, beeld ik mij in

0

Aanbevolen voor jou