Campagne CoD: Modern Warfare 2 week eerder speelbaar met pre-order

Campagne CoD: Modern Warfare 2 week eerder speelbaar met pre-order

Mensen die de digitale versie van Call of Duty: Modern Warfare 2 reserveren kunnen een week voor de officiële release aan de slag met de singleplayercampagne van de game.

Dat heeft Activision Blizzard aangekondigd. De game komt officieel op 28 oktober uit, maar mensen die het spel van te voren digitaal reserveren, ontvangen op 20 oktober al toegang tot de campagne. Dit geldt zowel op pc als op PlayStation- en Xbox-consoles.

Volgens de beschrijving bevat de campagne missies in Europa, Azië en Amerika. "Het moet op meerdere niveaus een ongelooflijke ervaring worden: belegeringen op zee met onderwatergevechten, explosieve aanvallen 30.000 voet boven vijandelijke basissen en stealthmissies met een hoge inzet, zowel in het volle zicht als in de duisternis."

Eerder werd al bekendgemaakt dat PlayStation-gamers die de game hebben gereserveerd op 16 september al aan de slag kunnen met de multiplayerbèta. Van 18 tot en met 20 september kunnen alle PlayStation-spelers de bèta spelen. Het tweede bètaweekend is voor alle systemen. Mensen met een reservering kunnen op 22 september beginnen, terwijl iedereen vanaf 24 september tot 26 september aan de slag kan.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt op 28 oktober naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc - inclusief Steam. De game wordt ontwikkeld door Infinity Ward, dat ook werkt aan Warzone 2.0, dat naast de eerste Warzone zal bestaan en ook later dit jaar moet verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi wark, kunnen ze van EO alvast een update uitbrengen voor full release lmao

0

Aanbevolen voor jou