Bugs teisteren Call of Duty: Warzone sinds Pacific-update

Bugs teisteren Call of Duty: Warzone sinds Pacific-update

Call of Duty: Warzone wordt geteisterd door bugs en glitches na gisteren uitgekomen Pacific-update. Op plekken als Reddit en Twitter klagen boze spelers.

Twee jaar na de release van de immens populaire battle royale-game is er met de Pacific-update een nieuwe map aan Warzone toegevoegd. De nieuwe map vervangt de vorige Warzone-map.

Sindsdien zijn er echter ook diverse bugs merkbaar. Zo laden textures niet allemaal in, is de kwaliteit van de audio achteruit gegaan en crasht de game regelmatig. Ook ontbreekt er een field of view-slider in de versie van de game op de nieuwe consoles. Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien van bugs die spelers tegen het lijf lopen.

Op moment van schrijven heeft ontwikkelaar Raven Studios nog niet op de commotie gereageerd. Vanavond om 18:00 uur Nederlandse tijd komt de update voor alle spelers van Call of Duty: Warzone beschikbaar - eerder deze week verscheen de update al voor Call of Duty: Vanguard-eigenaren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gisteren een half uur gespendeerd om een potje van 5 minuten te kunnen spelen; waarbij 2 complete freezes van mn ps5 (nog niet eerder meegemaakt) waarbij ik deze handmatig volledig aan/uit moest zetten (dus niet via het menu). Hoewel ook niet bugvrij, hou ik het wel bij Battlefield 2042 voorlopig. Overigens kleine opmerking over deze zin : "Twee jaar na de release van de immens populaire battle royale-game is er met de Pacific-update voor het eerst een nieuwe map aan Warzone toegevoegd. " Strikt gezien is er niet een map toegevoegd, dat zou impliceren dat de oude ernaast blijft bestaan. En strikt gezien was Rebirth Island ook een map, dus zou dit de derde zijn.

0
test

Ik had ook een complete vast loper. Ik moest de stekker uit de ps5 halen om weer wat te kunnen doen. Ik heb trouwens ook nog steeds last van dat die data packs verdwijnen. Ik moet af en toe weer alle packs opnieuw downe en installeren. Behoorlijk irritant

0
test

@Raxpherion Ze werken met texture streaming tegenwoordig, dus texture packs downloaden heeft geen zin meer, aangezien die steeds verwijderd worden. Snap zelf ook niet waarom ze nog wel los te downloaden zijn.

0
test

Ok thanx. Mijn mp packs verdwijnen ook steeds. Gaat soms dagen goed en dan zijn ze ineens weer weg na opnieuw te downloaden @CroniC

0

Aanbevolen voor jou