Call of Duty: Vanguard-multiplayer twee weken lang gratis speelbaar

Call of Duty: Vanguard-multiplayer twee weken lang gratis speelbaar

Een gedeelte van de Call of Duty: Vanguard-multiplayer is vanaf morgen twee weken lang gratis speelbaar.

De multiplayer is van 30 maart tot 13 april gratis speelbaar op PlayStation- en Xbox-consoles en pc. Het gaat niet om alle maps en modi, maar een selectie van de meest populaire maps, waaronder Das Haus, Shipment en nieuwe toevoegingen in de vorm van Casablanca en Gondola.

Verder kunnen spelers een nieuwe modus genaamd Arms Race op de map Alps spelen. Deze 12v12-modus laat spelers diverse basissen overnemen, te voet of met een voertuig. Wanneer een basis in het bezit van het team is, kunnen teamgenoten daar spawnen. Met verdiend geld kunnen daar ook wapens, Field Upgrades en Killstreaks gekocht worden. Meer details zijn op de Call of Duty-site te lezen.

Volgens recente geruchten komt dit jaar nog wel een Call of Duty-game uit, maar slaat de franchise in 2023 een jaartje over. Het zou voor het eerst in bijna twintig jaar zijn dat de franchise een jaar overslaat. Over de Call of Duty-game die eind dit jaar uitkomt en door Infinity Ward wordt ontwikkeld is nog niet veel bekend, behalve dat het een vervolg is op het in 2019 verschenen Modern Warfare. Verder wordt er aan een mobiele versie van de battle royale-game Call of Duty: Warzone gewerkt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben gestopt met Vanguard en weer terug naar BlackOps Cold War. Deze laatste is voor mij toch echt de betere game.

0

Aanbevolen voor jou