Call of Duty: Modern Warfare 2-teaser wordt mogelijk eind april getoond

Call of Duty: Modern Warfare 2-teaser wordt mogelijk eind april getoond

Op 30 april wordt er mogelijk een eerste teaser van Call of Duty: Modern Warfare 2 getoond.

Insider Ralphs Valve - die eerder al mogelijke details over het aankomende spel op Twitter deelde - claimt dat er op 30 april iets van de game getoond gaat worden. Hij plaatste daarbij een screenshot van wat lijkt op een timer. Hij laat daarbij wel weten dat de complete onthulling nog in mei gepland staat, dus mogelijk gaat het om een eerste teaser.

De Call of Duty-game die dit najaar moet verschijnen is volgens aanhoudende geruchten een vervolg op het in 2019 uitgekomen Modern Warfare. De game zou een moraliteitssysteem en verbeterde AI hebben. Vijanden zouden nu naar wonden op hun lichaam grijpen, schreeuwen en vloeken en realistischer reageren op de speler. De campagne zou zich richten op gevechten tegen de Colombiaanse kartels in de oorlog tegen drugs.

Vooralsnog is niets van dit bovenstaande officieel bevestigd. Het is alleen duidelijk dat de Call of Duty-game die dit najaar uitkomt wordt ontwikkeld door Infinity Ward. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vond de campaign van MW2019 niet zo leuk. Heb em ook niet zo ver gespeeld. Waar ik op afknapte is dat er in de campaign overal spawnplaatsen voor vijanden zitten die pas "uit gaan" wanneer je een bepaald punt bent gepasseerd. Op deze manier kon ik niet fijn op mijn manier spelen en ben ik afgehaakt in de campaign. Laatste missie die ik deed was dacht ik naar een hangaar gaan in de nacht ofzo. Geen idee waar het verhaal over gaat.

0
test

@-JK- na de geweldige verhalen in de originele modern warfare trilogie was de singleplayer van de MW reboot inderdaad een oprechte teleurstelling. Hopelijk wordt deze beter, maar heb er weinig hoop op. Immersie miste echt in het vorige deel en dat is jammer.

0
test

We gaan dus gewoon doen alsof de eerste 3 nooit zijn uitgekomen? Hopelijk heeft deze een eigen menu en niet weer een toevoeging aan warzone op deze manier lijkt het meer een uitbreiding ipv een standalone titel. Dat cod niet meer jaarlijks komt na deze kan ik alleen maar toejuichen !

0

Aanbevolen voor jou