Call of Duty: Modern Warfare 2-multiplayer wordt op 15 september onthuld

Call of Duty: Modern Warfare 2-multiplayer wordt op 15 september onthuld

Activision onthult de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 op 15 september tijdens een evenement.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Het evenement draagt de naam Call of Duty Next. Een precieze tijd van wanneer het evenement begint is nog niet bekend.

Tijdens het evenement moeten spelers ook te zien krijgen "hoe de nabije toekomst van Call of Duty eruit ziet", waaronder meer informatie over de Warzone 2.0 en de mobiele versie van Warzone. Diverse streamers spelen de games tijdens het evenement. Volgens Activision kunnen kijkers daarnaast verrassingen verwachten.

Ook de data van de Modern Warfare 2-bèta zijn bekendgemaakt. PlayStation-gamers die de game hebben gereserveerd kunnen op 16 september aan de slag. Van 18 tot en met 20 september kunnen alle PlayStation-spelers de bèta spelen. Het tweede bètaweekend is voor alle systemen. Mensen met een reservering kunnen op 22 september beginnen, terwijl iedereen vanaf 24 september tot 26 september aan de slag kan.

Infinity Ward heeft tevens de eerste multiplayermap voor Modern Warfare 2 onthuld, genaamd Grand Prix. De eerste beelden daarvan zijn hieronder te zien. De map wordt speelbaar in de aankomende bèta.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou