Call of Duty: Modern Warfare 2-bèta was de grootste CoD-bèta ooit

Call of Duty: Modern Warfare 2-bèta was de grootste CoD-bèta ooit

De afgelopen bèta van Call of Duty: Modern Warfare 2 blijkt de grootste bèta in de geschiedenis van de shooterfranchise te zijn.

Dat hebben Activision Blizzard en Infinity Ward aangekondigd in een nieuwe blogpost. "Call of Duty-spelers hebben de open bèta van Modern Warfare 2 de grootste bèta in de geschiedenis van Call of Duty gemaakt. Het gaat om de meeste spelers, de meeste uren en de meeste wedstrijden gespeeld op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series X en S en pc." De ontwikkelaar bedankt de spelers.

Men laat ook weten dat het de feedback die men heeft gekregen van de bèta gaat gebruiken om aanpassingen te maken waar nodig. Tijdens de bèta waren er vooral veel wisselende geluien te horen over de zichtbaarheid van andere spelers op de radar en het geluid van voetstappen. Infinity Ward kan niet bevestigen of deze aspecten aangepast worden in de uiteindelijke versie van de game, maar meldt wel dat het blijft werken aan de balans hiervan.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt op 28 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel digitaal reserveren krijgen een week eerder toegang tot de singleplayercampagne. Op 16 november komt Warzone 2.0 uit, dat ook is ontwikkeld door Infinity Ward. Op die dag begint ook het eerste seizoen van Modern Warfare 2. Call of Duty: Warzone Mobile moet in 2023 uitkomen.

Gisteren werd ook een PlayStation 5-bundel met Modern Warfare 2 onthuld. Die kan vooralsnog alleen via PlayStation zelf besteld worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zullen ze wel meer betakeys weg hebben gegeven dan andere jaren.

0
test

Leuk beta. Niets speciaals, maar gewoon wat je verwacht van de opvolger van de MW reboot. Vooral in combinatie met de nieuwe warzone gaat dit voor mij wel weer een hoop uurtjes plezier opleveren.

0

Aanbevolen voor jou