Bungie communiceert minder met fans vanwege bedreigingen

Bungie communiceert minder met fans vanwege bedreigingen

Destiny-ontwikkelaar Bungie laat weten minder intensief met fans te communiceren vanwege de diverse bedreigingen die het bedrijf heeft ontvangen.

Dat meldt community manager 'Dmg04' op Reddit. Fans bespraken daar een afname in directe communicatie van Bungie. Eén van de Reddit-bezoekers meldde: "Dat gebeurt er nu eenmaal wanneer ontwikkelaars worden lastiggevallen en doodsbedreigingen ontvangen over een videogame."

Een andere gebruiker stelde voor dat Bungie de bedreigingen als excuus gebruikt om minder te communiceren, waarna Dmg04 het tijd vond worden om zich in het gesprek te mengen. "Het zit zo: de intimidatie waar we het over hadden bestaat niet alleen uit onbeleefde reacties op Twitter of vage opmerkingen. Er waren echte bedreigingen richting onze mensen en onze studio."

De community manager vervolgde: "We nemen dit erg serieus, waardoor we minder communiceren terwijl het team werkt aan toekomstige bescherming en strategieën om dit soort zaken te vermijden." Dmg04 geeft zelf ook toe lastig te zijn gevallen en door Bungie te worden bijgestaan in deze situatie. "Alleen maar omdat je het niet direct kunt zien in een tweet of forumreactie, betekent niet dat het niet is gebeurd."

Dmg04 verzekert fans in ieder geval dat werknemers van Bungie niet kunnen wachten om weer met fans te communiceren, en dat werknemers dagelijks reacties van fans doornemen en praten over feedback.

Bungie is inmiddels onderdeel van Sony PlayStation. Het bedrijf laat de ontwikkelaar vrij in het uitbrengen van diens games op platforms naar keuze.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Een andere gebruiker stelde voor dat Bungie de bedreigingen als excuus gebruikt om minder te communiceren" Dit soort entitlement is echt zo toxic in de game community. Heel vaak worden de beslissingen waar mensen over klagen gemaakt op het allerhoogste niveau, en hebben de mensen die bedreigd worden daar dus echt nul mee te maken. Niet dat die mensen op het hoogste niveau dan wel opeens bedreigd moeten worden natuurlijk (dat is uberhaupt bizar), maar laat die mensen gewoon hun werk doen en ga wat doen met je tijd.

0

Tja .. als je content uit de game verwijderd waar,mensen dik voor betaald hebben kun je natuurlijk tegenstand verwachten ( gewoon diefstal ) En nog wel meer van die top beslissingen. Destiny 1 met veel plezier gespeeld.. maar tegenwoordig .. nee dankje

0

Aanbevolen voor jou