Bungie brengt laatste trailer uit voor Destiny 2-uitbreiding Lightfall

Bungie brengt laatste trailer uit voor Destiny 2-uitbreiding Lightfall

Om de komst van Destiny 2-uitbreiding Lightfall te vieren heeft Bungie gisteren tijdens de State of Play een 'launch trailer' uitgebracht.

Lightfall komt op 28 februari uit. Het betreft de zevende grote uitbreiding voor de game en bevat nieuwe missies, een nieuwe locatie, nieuwe exotische wapens en gear en de nieuwe Strand-subklasse.

Spelers reizen af naar een met neon verlichte stad in de buitenste regionen van het zonnestelsel. De soldaten van de Shadow Legion vechten met de Guardians terwijl de Witness neerdaalt op aarde.

Destiny 2 is verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Bungie is inmiddels onderdeel van Sony PlayStation, maar mag diens games op alle platforms blijven uitbrengen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Offtopic, maar vraagje over de prijsvragen, wat is de reden dat je bij de laatste prijsvragen hier op Gamer.nl productcodes moet opzoeken? Wat zit daar achter?

0
test

@worms_master Waarschijnlijk omdat je die code moet zoeken in een link naar bol.com? En dan mogelijk in de verleiding komt om de games onder het kopje, Anderen bekeken ook, aan te schaffen.

0
test

@Fr3nzy Ja klinkt wel logisch. Wel een beetje schrale vorm van prijsvraag om eerlijk te zijn :).

0

Aanbevolen voor jou