Bijna anderhalf uur aan beelden van 1.0.0-update voor eFootball

Bijna anderhalf uur aan beelden van 1.0.0-update voor eFootball

Er is 85 minuten aan gameplay uitgebracht van de aankomende 1.0.0-update voor eFootball.

De gameplay werd online geplaatst door VGC, die het hebben opgenomen tijdens een previewevenement eerder deze week. De video is hieronder te bekijken.

eFootball kreeg op release vorig najaar veel kritiek van critici en spelers te verduren. Het free-to-play-spel groeide in korte tijd uit tot de slechtst beoordeelde game op Steam. Konami verontschuldigde zich ook voor de staat van de game.

Eerder deze week maakte Konami echter bekend dat op 14 april update 1.0.0 uitkomt. Deze versie moet vele bugs oplossen en de balans aanpassen. Ook bevat de update nieuwe content, waaronder Dream Team, waarin spelers hun eigen teams kunnen samenstellen. Volgens Konami moet met update 1.0.0 de kwaliteit van de game op het gewenste niveau komen. Meer informatie over de inhoud van de update is hier te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben toch wel benieuwd hoe de game na deze update zal spelen. Ik heb jarenlang FIFA gespeeld maar de scripted events en het onder water aanpassen van stats tijdens wedstrijden heeft ervoor gezorgd dat ik geen plezier meer aan het spel kan beleven. FIFA weet de uitslag al is een zin die vele spelers vast wel bekend voorkomt.

0
test

Dat hoofd van Frenkie 01:40 haha Ik speel alleen nog PES 2021 met Smoke of VirtuaRed patch. Hopelijk binnenkort de overstap na 22 maken.

0

Aanbevolen voor jou