Bethesda onthult nieuwe Fallout 76-content voor 2022

Bethesda onthult nieuwe Fallout 76-content voor 2022

Bethesda heeft een roadmap voor content dat dit jaar naar Fallout 76 komt onthuld.

In de lente moet bijvoorbeeld Invaders From Beyond verschijnen, waarin buitenaardse bezoekers mogelijk een rol spelen. In de zomer verschijnt Test Your Metal, vol met nieuwe publieke evenementen en uitdagingen.

In de herfst komt Expeditions: The Pitt uit, dat zich blijkbaar in Pittsburgh uit Fallout 3 afspeelt. In de winter verschijnt vervolgens Nuka-World on Tour, met nieuwe publieke evenementen en een eindbaas. Meer details over de specifieke content die spelers kunnen verwachten volgt nog.

Fallout 76 verscheen in 2018. Op en vlak na lancering kwam het spel onder vuur te liggen vanwege bugs en gebrekkige gameplay, maar Bethesda is het spel sindsdien blijven ondersteunen en verbeteren. De multiplayergame is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kan je dit ook alleen spelen of moet je echt online met meerdere?

0
test

@larry_flynt Je kan het wel alleen spelen, maar er lopen wel andere spelers in je wereld. Maat als je alleen wilt spelen kan je echt veel beter een andere Fallout gaan spelen.

0
test

@larry_flynt Kan in je eentje spelen op een online server maar dan moet je een Fallout 1st aanschaffen voor 15 per maand

0

Wel nice dat ze de game blijven supporten

0

Aanbevolen voor jou