Betaalde uitbreiding voor Outriders aangekondigd

Betaalde uitbreiding voor Outriders aangekondigd

Er komt een betaalde uitbreiding voor Outriders uit, genaamd Worldslayer.

De uitbreiding komt op 30 juni uit en bevat een compleet nieuw campagneverhaal, hogere levelcaps, nieuwe gear, een nieuwe moeilijkheidsgraad en nieuwe endgame content. De campagne staat los van het hoofdspel. Spelers nemen het op tegen een nieuwe Altered-vijand, Ereshkigal. De planeet Enoch wordt daarbij meer verkend met nieuwe omgevingen.

Bestaande spelers kunnen met hun personage verder spelen, maar het is ook mogelijk om meteen naar level 30 te springen met een nieuw personage en aan de uitbreiding te beginnen. De uitbreiding bevat in totaal bijna honderd nieuwe legendary items.

Op level 30 komt ook een nieuwe skill tree beschikbaar, de PAX-tree, waarmee bestaande klassen in de game verder worden uitgewerkt met specialisaties. Ook is er een nieuw progressiesysteem genaamd Ascension, dat wordt verdiend door gevechten te voeren. XP die na level dertig wordt verdiend gaat naar het Ascension-niveau, wat punten oplevert om het personage te verbeteren.

Trial of Tarya Gratar is nieuwe endgame content en moet losstaan van Expeditions uit de hoofdgame. Meer details moet Square Enix op een later moment delen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zin in!

0

Aanbevolen voor jou