Beelden vroege versie van Crash Bandicoot Wumpa League uitgelekt

Beelden vroege versie van Crash Bandicoot Wumpa League uitgelekt

Beelden van het nog onaangekondigde spel Crash Bandicoot Wumpa League zijn uitgelekt.

Sinds deze zomer gaan er geruchten over een nieuwe Crash Bandicoot-game. Windows Central noemde deze game toen. Kort daarna liet ontwikkelaar Toys for Bob weten aan een nieuwe game te werken. 

Daarnaast ontvingen diverse influencers een pakketje om de Steam-release van Crash Bandicoot 4 aan te kondigen, waarbij ook de volgende tekst zat: "Nog meer honger? Probeer onze nieuwe Wumpa Pizza voor 12,08 dollar." Dit refereert mogelijk naar de datum van The Game Awards, die op 8 december worden gehouden. Veel mensen vermoeden dat ook dat de nieuwe Crash Bandicoot-game dan wordt onthuld.

Journalist Liam Robertons lekte gisteren gameplaybeelden van Wumpa League uit, alsmede concept art. Volgens hem zijn de beelden afkomstig uit een vroege versie van de game en zijn ze "niet representatief voor hoe de uiteindelijke versie er mogelijk uitziet". In de beelden is te zien hoe Dingodile wordt bestuurd in een platformsectie. Ook is Crash Bandicoot zelf te zien. 

Robertson claimt dat Wumpa League - in ieder geval aan het begin van de ontwikkeling - een op teams gebaseerd online spel was waarbij spelers zoveel mogelijke Wumpa-fruit moesten verzamelen. Het is niet bekend of dit concept intact blijft voor de uiteindelijke versie. Mogelijk volgen meer details dus tijdens The Game Awards op 8 december, al is dit nog niet officieel bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Geld

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou