Beelden van Riders Republic-bèta online geplaatst

Beelden van Riders Republic-bèta online geplaatst

De bèta van Riders Republic is begonnen en er zijn dan ook gameplaybeelden van de game online verschenen.

Hieronder is een collage te zien van gameplaybeelden uit de bèta. De video is gemaakt door YouTuber en streamer Qballamus. Daarin komen de diverse sporten die de game rijk is voorbij.

De bèta is beschikbaar op PlayStation- en Xbox-consoles, alsmede op pc via Ubisoft Connect en de Epic Games Launcher. Mensen konden zich op voorhand aanmelden via de officiële website en ieder die was uitgenodigd voor de bèta kon twee vrienden uitnodigen.

Overigens hebben deelnemers van de bèta een NDA moeten ondertekenen waarin staat dat ze geen beelden mogen delen. De onderstaande beelden zijn dan ook zonder toestemming van Ubisoft online geplaatst.

Riders Republic wordt ontwikkeld door het team achter Steep en laat spelers in verschillende natuurgebieden snowboarden, skiën, wingsuiten en mountainbiken. Hoewel spelers solo kunnen spelen, is het mogelijk om zich aan te sluiten bij andere spelers in dezelfde wereld voor evenementen. 

De game verschijnt op 28 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het spel werd eerder al uitgesteld naar september, maar ook dat bleek niet haalbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik mag ook de beta spelen maar moest wel toestemmen dat ik geen beelden mocht delen van het spel

0
test

Was er geen strikte NDA? Moest deze ook ondertekenen voordat ik een code kreeg.

0

Aanbevolen voor jou