Beelden van alfaversie Skull and Bones uitgelekt

Beelden van alfaversie Skull and Bones uitgelekt

Er is gameplay van een alfaversie van Skull and Bones online verschenen.

De video werd op Reddit geplaatst en is hieronder te bekijken. In de video is te zien hoe spelers met een piratencrew verschillende missies kunnen aannemen in een open spelwereld en vervolgens op zee grootschalige scheepgevechten voeren. Online multiplayer is daarbij een belangrijk onderdeel van de ervaring.

Spelers zijn ook verantwoordelijk voor de lading van hun schip en kunnen het uiterlijk van hun personage naar gelieve aanpassen. Er moet worden gelet op de motivatie van de bemanning, er kan gejaagd worden op dieren en het schip kan geüpgraded worden.

Eerder dit jaar liet Ubisoft tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers weten dat Skull and Bones voor april 2023 moet uitkomen. Het spel is al jaren in ontwikkeling en is - buiten deze uitgelekte video - al enkele jaren niet aan de buitenwereld is getoond. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Moet eerlijk zeggen dat het me best een geinig spel lijkt zo. Sea of Thieves vond ik ook erg leuk maar miste toch wel een beetje het character building. Rep farmen en wat cosmetics vond ik niet voldoende om te blijven spelen. Vind de piraten setting altijd wel leuk dus ben nu wel nieuwsgierig hoe de game gaat worden maar het blijft wel Ubisoft natuurlijk

0

Aanbevolen voor jou