BattleTag kan tijdelijk gratis worden aangepast

BattleTag kan tijdelijk gratis worden aangepast

Battle.net-gebruikers kunnen nu tijdelijk gratis hun BattleTag aanpassen.

Normaliter kost het geld om de gebruikersnaam op Battle.net aan te passen, maar Activision Blizzard laat dit nu tijdelijk gratis toe. Dit vanwege het feit dat Overwatch-personage Jesse McCree aanstaande dinsdag een naamsverandering krijgt - het personage staat vanaf dan bekend als Cole Cassidy.

"Nu we een nieuwe naam introduceren, heb je misschien ook de behoefte om hetzelfde te doen", zo meldt het bedrijf in een blogpost. "Tot 5 november is het veranderen van je BattleTag gratis." Een naamsverandering kan via dit formulier aangevraagd worden.

In augustus liet Blizzard al weten dat McCree een naamswijziging zou krijgen. McCree is namelijk vernoemd naar Jesse McCree, de voormalige hoofdontwerper van Diablo 4. Hij werkt niet meer bij bedrijf nadat hij genoemd werd in de aanklacht van Activision Blizzard door de staat Californië. Die aanklacht draait om de discriminatie, seksuele intimidatie en ongelijkheid die volgens de staat heerst op de werkvloer van het bedrijf. McCree vertrok samen met Diablo 4-regisseur Luis Barriga en World of Warcraft-ontwerper Jonathan LeCraft. McCree werd specifiek in de aanklacht genoemd voor zijn werkgedrag.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou