Battlefield 2042-update met scorebord komt vandaag uit

Battlefield 2042-update met scorebord komt vandaag uit

De update voor Battlefield 2042 waarmee een langverwacht scorebord wordt toegevoegd komt vandaag uit.

Dat heeft Dice laten weten. Update 3.3 had eigenlijk vorige week uit moeten komen, maar werd op het laatste moment uitgesteld. Met de update wordt eindelijk een duidelijk scorebord aan de game toegevoegd, zodat spelers tijdens potjes kunnen zien hoeveel kills en deaths ze hebben en wat de stand is. Ook lost de update enkele andere problemen op, zoals in de patch notes te lezen valt.

Vandaag komt ook de Steadfast Exclusive Legendary Bundle uit. Iedereen die de Gold Edition en Ultimate Edition van de game heeft, alsmede de Year 1 Pass en Ultimate Pack-upgrade, ontvangt dit pakket, dat is bedoeld als bedankje voor mensen die de game ondersteunen. Hierin zitten enkele skins voor wapens en voertuigen, alsmede een achtergrond en icoon voor een spelerskaart. In een van de onderstaande illustraties is alle inhoud te vinden.

Battlefield 2042
Battlefield 2042

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

... jeej

0
test

Word deze game nog gespeeld? :-)

0

@Goodmushin Best behoorlijk gespeeld in het begin; op 1 trophy na platinum. Maar door verschillende dikke games die zijn uitgekomen afgehaakt. Eergisteren nog eens opgestart op de PS5. Breakthrough 64 zonder crossplay - 13 tegen 13, de rest bots, auch...

0
test

@Goodmushin Potjes Conquest met 128p zitten nog steeds standaard vol op de PS5 hoor. Nou doe ik alleen maar Conquest dus geen benul van andere modi.

0
test

@clandestine666 Vol met bots? Want ik speel het op de pc. Ben gestopt vanwege de bots en meerdere ontbrekende elementen.

0

Aanbevolen voor jou