Battlefield 2042-update met scorebord een week uitgesteld

Battlefield 2042-update met scorebord een week uitgesteld

Dice heeft update 3.3 voor Battlefield 2042 uitgesteld naar volgende week.

De update, waarmee onder andere een langverwacht scorebord voor de game wordt toegevoegd, stond eigenlijk gepland voor deze week. In een blogpost laat Dice echter weten dat het team wil klaarstaan voor wanneer er mogelijke problemen de kop op steken, en dat dit volgende week beter uitkomt.

Als gevolg van het uitstel blijven de wekelijkse missies deze week ook uitstaan. Wanneer update 3.3 volgende week uitkomt, worden ze weer ingeschakeld. Een precieze releasedatum voor de update is er niet.

Het aankomende nieuwe scorebord moet duidelijk aan spelers tonen hoe vaak ze zijn doodgegaan en andere spelers tijdens een potje hebben gedood. Ook moet duidelijk worden weergegeven hoe goed elk team presteert. Spelers vragen sinds de release van de game vorig najaar al om de feature.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb er geen verstand van maar zo moeilijk moet dit toch niet zijn. En dit kan toch gewoon met een kleinere update toegevoegd worden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC ja inderdaad hoeveel kan er mis gaan met wat simpele gegevens van de pot te tonen. Blijkbaar deden ze niks met die stats en moesten ze alles maken.

0
test

Geen BF2042 maar DOA2042.

0

Aanbevolen voor jou