Battlefield 2042 ontvangt dinsdag nieuwe modus Shutdown

Battlefield 2042 ontvangt dinsdag nieuwe modus Shutdown

Als onderdeel van het Leviathan Rising-evenement

Vanaf 11 april is er een nieuwe modus in Battlefield 2042 speelbaar genaamd Shutdown.

De modus is onderdeel van het aankomende Battlefield 2042-evenement Leviathan Rising, dat van 11 tot en met 25 april loopt. Gedurende die tijd is de 8v8-modus Shutdown speelbaar.

Deze modus die zich op kleine gedeeltes van maps afspeelt is verspreid over twee rondes. Potjes duren tien à vijftien minuten en vereisen dat spelers de basis van de tegenstander infiltreren om 'Lances' te planten en verdedigen. De tegenstanders moeten de Lance-dragers zien te doden en geplaatste Lances vernietigen. Shutdown gaat zich op diverse maps, waaronder Exposure, Manifest en Flashpoint, afspelen.

Gedurende Leviathan Rising kunnen spelers diverse in-game items vrijspelen, waaronder wapencharms, wapenskis, skins voor voertuigen en Specialists-sets. Andere items kunnen ook gekocht worden via de in-game winkel. Meer informatie over het event kan hier gevonden worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is eig de eerste bf game die ik nog niet gespeeld heb buiten Hardline. Mss moet ik het eens proberen, kheb toch gamepass

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC precies dit inderdaad. Het is inmiddels best een leuke game geworden, maar er is weinig echt BF aan. Als dat laatste is wat je zoekt, dan kun je deze beter skippen. Als je gewoon leuk wil knallen in een game die wat weg heeft van BF kan ik hem wel aanraden.

0

Aanbevolen voor jou