Battlefield 2042 krijgt bots in multiplayermodi met 128 spelers

Battlefield 2042 krijgt bots in multiplayermodi met 128 spelers

Battlefield 2042 krijgt bots voor servers met 128 spelers. Dat bevestigt Electronic Arts aan The Verge.

De ai-gestuurde spelers zijn bedoeld om beide teams in de verschillende multiplayermodi te vullen, vergelijkbaar met andere grote multiplayergames. In modi met 128 spelers op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc kunnen dat er afhankelijk van het aantal beschikbare spelers maximaal 64 zijn.

Volgens EA krijgen mensen echter voorrang en zullen bots tijdens 'piektijden' niet worden ingezet. In modi met minder spelers zijn geen bots aanwezig.

Battlefield 2042 verschijnt op 21 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens EA krijgen mensen echter ( mis je het woordje voorrang?) :-) Bots never been a big fan of it.

0
test

Ik snap niet waarom dit helemaal een ding aan het worden is. Bij kleine games kan ik me nog voorstellen dat het de enige manier is om een game draaiende te houden, maar zelfs daar is het toch het begin van het einde? Ik heb iig totaal geen plezier meer aan PUBG sinds er bots in zitten. Het hele argument ''ja maar dan maken slechtere spelers ook eens een kans een kill te maken'' snap ik echt niet, want ik haal 0 voldoening uit een kill, omdat ik er automatisch vanuit kan gaan dat het een bot is.

0
test

@WvA pubg is dan ook een heel andere game. Daar heb je 1 leven! Hier spawn je opnieuw. Ik denk dat het wel zal meevallen met de bots maar ik hoop wel dat je bots niet mee ziet in de filter. Speel liever een game met 110 players en 10 bots dan 40 players en 80 bots....

0
test

@WvA Denk dat het eerder besloten is om de diverse servers de mogelijkheid te geven om spelers aan te trekken. Speel al jaren geen Battlefield spellen meer maar wat mij voorheen opviel was dat servers met een hoog aantal spelers aantrekkelijker waren dan servers met weinig tot geen spelers. Soms was het ook zo dat, als een ronde gigantisch slecht was afgelopen voor 1 van de 2 teams, er veel spelers weggingen waardoor de server snel leeg liep (want niemand houdt ervan om bijvoorbeeld 8 vs 16 te spelen en veel mensen hebben de "winnen ten koste van" mentaliteit waardoor ze zelf niet van team willen wisselen). Op deze manier kunnen de bots dus de lege plekken aanvullen tot er een speler bijkomt en maken servers met een laag aantal spelers ook kans om te groeien.

0
test

@Ricje ja de teams moeten eerlijker verdeeld worden, zelfs tijdens een match. Je hebt 128 man nu in een server als 10 man per potje ff moet switchen dan moet je dus 1x in de 12 potjes mogelijk van kant wisselen, ik heb liever dat dan dat de server leeg loopt of vol loopt met bots aan 1 kant.

0

Aanbevolen voor jou