Bandai Namco werkt mogelijk aan Dragon Ball Xenoverse 3

Bandai Namco werkt mogelijk aan Dragon Ball Xenoverse 3

Game wordt genoemd in een e-mail van de uitgever

Bandai Namco heeft mogelijk een derde deel in de Dragon Ball Xenoverse-reeks in ontwikkeling.

YouTuber Burcol claimt een e-mail van Bandai Namco in handen te hebben waarin Dragon Ball Xenoverse 3 wordt genoemd. Die e-mail ontving hij als reactie op een e-mail die hij het bedrijf stuurde met feedback over Xenoverse 2.

In de reactie op de e-mail stond het volgende: "Als ontwikkelaars van de game is jouw kennis over wat de fans van de games willen zien cruciaal. Je pogingen om interactie te hebben met je kijkers en hun interesses in nieuwe transformaties te peilen tonen een proactieve houding om feedback van fans mee te nemen. Gezien de populariteit hiervan onder je kijkers, zou het geweldig zijn om te kijken wat we in toekomstige updates of het aankomende Dragon Ball Xenoverse 3 mee kunnen nemen."

De reactie is opvallend, omdat een derde Xenoverse-game nog helemaal niet is aangekondigd. Xenoverse 2 kwam echter meer dan zes jaar geleden uit en geniet nog altijd van veel populariteit, dus een nieuwe game in de reeks zou tot de mogelijkheden behoren. Onlangs kondigde Bandai Namco nog aan dat Xenoverse 2 meer dan tien miljoen keer is verkocht en een miljoen maandelijkse actieve spelers heeft.

De Xenoverse-games bieden diverse gebieden bekend uit de Dragon Ball-reeks, waarin spelers allerlei gevechten houden met personages uit de franchise of met hun zelfgemaakte personage. De focus ligt daarbij op bekende gevechten uit de serie.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou