Baldur's Gate: Dark Alliance verschijnt op 7 mei voor consoles

Baldur's Gate: Dark Alliance verschijnt op 7 mei voor consoles

Baldur's Gate: Dark Alliance verschijnt morgen voor consoles. Dat onthullen Interplay en Wizards of the Coast via een trailer.

De game wordt digitaal beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De One X- PlayStation 4 Pro, Series X- en PlayStation 5-versies ondersteunen 4K-resoluties. Verder zegt Interplay dat het gaat om heruitgaven, dus verdere aanpassingen aan de games zijn niet gedaan.

Baldur's Gate: Dark Alliance verscheen in 2001 oorspronkelijk voor PlayStation 2 en Xbox, waarna de game werd geport naar GameCube en Game Boy Advance. De dungeon crawler bevat onder andere een co-op-modus.

Baldur's Gate is vanaf 7 mei enkel digitaal beschikbaar. Een versie voor pc en mobiel moet later dit jaar verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind het geen indrukwekkende graphics, maar dat zal ongetwijfeld dan ook niet het usp zijn van deze franchise.

0

@den_the_man op de PlayStation 2 destijds wel. Heb zelf nog een PS2 staan en toevallig ook deze game gespeeld laatst, is echt niks mis mee nog. Heerlijke game, al vind ik €30 wel aan de prijs voor amper veranderingen.

0
test

@Zut haha, dat verklaart een hoop. Ik heb niet goed gelezen. Ik zit nu toevallig de allereerste God of War te spelen. Wat zijn er een stappen vooruit gemaakt sinds de PS2. Ik heb de bovenstaande game aangezien voor de nieuwste BG3.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ben wel fan van deze serie, maar had dark alliance nooit gespeeld. Kan dit ook online co-op of alleen on the couch? (daar komt momenteel nirt veel van terecht)

0

@melody Psst het is niet van Larian studio, zoals Baldur's gate 3. Overigens van wat ik kan lezen online zie ik dat er couch coop is in de originele tot 2 spelers. De vernieuwde zal zelfs 4 spelers ondersteunen. Echter online coop niks te vinden.

0

Aanbevolen voor jou