Back 4 Blood van makers Left 4 Dead komt in juni 2021 uit

Back 4 Blood van makers Left 4 Dead komt in juni 2021 uit

Turtle Rock Studios heeft tijdens The Game Awards nieuwe trailers van hun aankomende game Back 4 Blood getoond.

Tijdens The Game Awards werd eerst een CGI-trailer van de game getoond, waarna er een gameplaysegment werd uitgezonden. Beide trailers zijn hieronder te zien. De game moet op 22 juni volgend jaar uitkomen op Steam, Epic Games Store, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X en S en Xbox One. De gesloten alfa begint op 17 december in de VS, maar is niet beschikbaar in Nederland.

Turtle Rock Studios is de ontwikkelaar van The Left 4 Dead-games, waarin een groep spelers het in verschillende levels opnemen tegen zombies. Hun nieuwe game Back 4 Blood, dat eerder al wat aangekondigd, moet soortgelijke gameplay bevatten. Het is echter geen vervolg op de Left 4 Dead-games.

Het doel van het spel is om zombie-games nieuw leven in te blazen, door de beste elementen van het genre te combineren met nieuwe functionaliteiten en technologieën. Ook zegt Turtle Rock Studios dat het spel wordt ontwikkeld met de focus op co-op en multiplayer, om een universum te creëren voor alle fans van het zombiegenre.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is er een reden waarom dit niet gewoon een nieuwe Left 4 Dead is? Zelfs de 4 in het logo lijkt hetzelfde. Gameplay is ook precies wat ik zou verwachten van een vervolg. Waarom niet gewoon verder onder de zelfde naam?

0
test

@WvA de titel Left 4 dead is van Valve, daardoor mogen de ontwikkelaars deze naam niet zomaar gebruiken.

0
test

@MelvinChowder Maar komen ze hier wel mee weg dan? Want het is niet eens subtiel hoe veel dit het zelfde is.

0

Aanbevolen voor jou