Back 4 Blood telt al meer dan zes miljoen spelers

Back 4 Blood telt al meer dan zes miljoen spelers

Er zijn al meer dan zes miljoen spelers van Back 4 Blood.

Dat heeft ontwikkelaar Turtle Rock via Twitter aangekondigd. De game kwam eerder deze maand uit op consoles en pc en staat sinds lancering ook op Xbox Game Pass, wat mogelijk ook bijdraagt aan het succes van de game.

Back 4 Blood is ontwikkeld door Left 4 Dead-maker Turtle Rock Studios. Hoewel de co-op shooter qua opzet vergelijkbaar is, introduceert Back 4 Blood een aantal nieuwe spelmechanieken. Zo werken vijanden en omstandigheden per level met een kaartensysteem, dat spelers voorafgaand aan een ronde kunnen inzien.

Overigens valt het progressiesysteem van de game niet bij iedereen even goed in de smaak, en de ontwikkelaar heeft dan ook aangegeven dat dit mogelijk nog op de schop gaat. Back 4 Blood is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Komt allemaal door gamepass hoor.

0
test

Hier ook door Game pass, als liefhebber van Left4dead leek deze me leuk, en op bepaalde punten is hij dat ook, vooral als je met echte spelers speelt, maar helaas speel je 9 van de 10 keer met alleen bots, en dat terwijl ik crosplay heb aanstaan. En dat is wel jammer.

0

Aanbevolen voor jou