Axiom Verge 2 nu verkrijgbaar op Xbox One

Axiom Verge 2 nu verkrijgbaar op Xbox One

Game was a verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch

Axiom Verge 2 is zo'n twee jaar na release op andere systemen nu verkrijgbaar op Xbox One.

Dat werd gisteren tijdens de ID@Xbox Showcase aangekondigd. Er is ook een bundel met het origineel en het vervolg beschikbaar. De game staat vooralsnog niet op Game Pass.

Axiom Verge 2 kwam in 2021 uit op Epic Games Store, PlayStation 4 en Nintendo Switch en een jaar later ook op Steam. De game is net als het origineel een metroidvania, waarin spelers een grote spelwereld verkennen. De graphics zijn daarbij verbeterd ten opzichte van het eerste deel, maar het retro-uiterlijk blijft intact.

Axiom Verge 2 ontving een 7,5 op Gamer.nl: "Axiom Verge 2 is een even gedurfd als eigenaardig vervolg. Door de nadruk op het verkennen van de labyrintachtige wereld, komt naar voren hoe knap de spelwereld in elkaar steekt, maar de gevechten lijden er onder. Vechten stelt in Axiom Verge 2 namelijk weinig voor, maar het wordt met iedere nieuwe vaardigheid ook minder belangrijk. Deze metroidvania weet zo’n interessante (dubbele!) spelwereld voor te schotelen, dat dit unieke tweede deel ondanks de slechte start niet als een misser voelt."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou