Atlus onthult prijs Persona 3 en 4 op moderne platformen

Atlus onthult prijs Persona 3 en 4 op moderne platformen

Atlus heeft meerdere details gedeeld over de heruitgaven van Persona 3 Portable en Persona 4 Golden voor moderne platformen.

Beide titels gaan omgerekend twintig dollar kosten op Xbox, PlayStation, pc en Nintendo Switch (via Gematsu). Doorgaans wordt dat in Europa omgerekend naar twintig euro. Verder worden beide games voorzien van HD-graphics en kunnen spelers aan het begin van de games meteen een moeilijkheidsgraad kiezen. Voorheen was dat enkel mogelijk als spelers de campagne voor de tweede keer startten.

Tot slot is het mogelijk om progressie op elk moment op te slaan en wordt in Persona 4 een album toegevoegd. Daarmee kunnen spelers eerdere scenes terugkijken. Het is dan ook mogelijk om andere dialoogopties te kiezen.

Persona 3 en Persona 4 verschenen respectievelijk in 2006 en 2008 voor de PlayStation 2 en zouden later opnieuw uitgegeven worden voor de PlayStation Portable. Persona 5 kwam in 2017 uit en kreeg in 2019 een heruitgave genaamd Persona 5 Royal. Die laatste game is sinds 21 oktober op Xbox en Switch verkrijgbaar.

Persona 3 Portable en Persona 4 Golden zijn vanaf 19 januari 2023 uit op PlayStation, Xbox en pc. Beide games zijn tevens direct met Xbox Game Pass te spelen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb beiden nog nooit gespeeld. Ik heb wel onlangs P5R op gamepass gespeeld en die vond ik echt super goed. Ik hoop dat P3 en P4G net zo goed zijn als P5R zijn. Ik heb straks in 2023 genoeg te spelen zo :)

0
test

@Lavalera P4G is al een paar jaar te spelen op PC. Voor wat het is, is het goed.

0
test

@Heer Mida Ik weet het. Ik game alleen praktisch nooit meer op pc. Sinds deze generatie game ik volledig op consoles. En sinds ik pas sinds een 1 1/2 jaar echt jrpgs ben gaan spelen kom ik er nu ook pas aan toe. Hoop dat het me inderdaad bevalt :)

0

@Heer Mida En als je het moet vergelijken met Persona 5?

0
test

@Lavalera P4G is een geweldige game. Weet zeker dat je deze wel leuk gaat vinden ! P3P is een ander verhaal.... de game is uitstekend begrijp me niet verkeerd. Het rondlopen in de stad en alles verkennen is vervangen door menu met plaatjes. Blijft een PSP game :(

0
test

@El hunterr Ja precies het is toch altijd wat lastiger met oude games. Maar zo heb ik FFVII dit jaar ook voor het eerst gespeeld en die game is ook al 25 jaar oud. Als ik het met de juiste mindset bekijk kom ik er wel goed door heen denk ik :)

0
test

@Lavalera P4 is de PS Vita port van een PS2-game, P3 is de PSP-port van een PS2-game. Hou daar rekening mee als je ze vergelijkt met P5 want waar de verhalen van de oude games goed zijn, is het allemaal iets minder blits.

0
test

@Mr.Happy Ik weet het :) Dat is toch altijd zo met remasters/heruitgaves van spellen. Je moet proberen ze meer in de tijdgeest van die tijd te bekjken. Ik heb ook bijv ffVII dit jaar voor het eerst gespeeld en als je er rekening mee houdt dat het 25 jaar oud is dan kijk je wel door de graphics heen en dat het niet helemaal modern aanvoelt. Het is wel zeker iets om rekening mee te houden als je speelt dat het niet zo gepolijst is als moderne games. Maar als je dat doet kan je er wel van genieten

0
test

Heb beide gespeeld en vond het mooie games. Maar ik zal altijd aanraden om op makkelijk te beginnen. Bij een new game krijg je lijst met monsters die je hebt gemaakt mee wat je een voordeel kan geven. En de kans om alle sociale links te vervullen.

0

Aanbevolen voor jou