Asterix and Obelix: Slap them All! komt op 25 november uit

Asterix and Obelix: Slap them All! komt op 25 november uit

Asterix and Obelix: Slap them All! komt op 25 november uit. Daarnaast is een nieuwe trailer van de game getoond.

Ontwikkelaar Mr Nutz Studio kondigde de releasedatum gisteravond aan. De game komt naar pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en is via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Het spel houdt de oude Asterix & Obelix-games in eer door soortgelijke gameplay te bieden: spelers lopen door semi-tweedimensionale levels en slaan een hoop Romeinen tot moes. Dat kan zowel alleen als met een vriend of vriendin in co-op.

Zoals gebruikelijk speelt Slap Them All! zich af in Gallië, waar behalve één dorpje het hele gebied wordt bezet door Romeinen. Mr. Nutz Studio laten weten veel aandacht te besteden aan de graphics, om die zo veel mogelijk te laten lijken op de tekenstijl van de oorspronkelijke strips.

Naast een digitale versie van de game, verschijnen er op 25 november ook twee fysieke versies: een Limited Edition en Collector's Edition. In de Limited Edition zit naast de game ook een sleutelhanger, een stickervel en drie lithografieën. In de Collector's Edition zit al het bovenstaande plus een figurine van Asterix.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die zijn niet bepaald in een ketel van inspiratie gevallen

0
test

@Fuchs nee die drank was op maar ik moet wel zeggen dat ik dit er erg vermakelijk uit vindt zien. Nu is mijn laatste Astrix game dan ook wel van de snes dus misschien ben ik erg snel tevreden

0
test

@Fuchs Deze games moeten het niet hebben van nieuwe ideeen. Zelfde als de strips ook niet moeten hebben van nieuwe ideeen maar gewoon het simpele standaard Asterix en Obelix tegen de Romeinen. En dan een beetje verhaal om een reden te geven. Asterix en Obelix lenen zich toch voor niks anders dan een soort van is de scrolling beat em up. Ziet er wel geinig uit.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ziet er wel geinig uit.

0

Aanbevolen voor jou