Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding Dawn of Ragnarök onthuld

Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding Dawn of Ragnarök onthuld

Ubisoft heeft de nieuwe Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding Dawn of Ragnarök officieel onthuld.

De betaalde uitbreiding komt op 10 maart 2022 uit en beslaat ongeveer 35 uur aan gameplay. De uitbreiding wordt ontwikkeld door Ubisoft Sofia, dat eerder ook al Assassin's Creed Rogue en de Curse of the Pharaohs-uitbreiding voor Assassin's Creed Origins maakte.

Dawn of Ragnarök bevat een nieuwe cast en speelt zich net als enkele missies in de hoofdgame af in de verschillende Noorse dimensies, specifiek het dwergenrijk Svartalfheim. Daar vindt Ragnarök plaats, de ondergang van de goden.

Daarnaast heeft Ubisoft ook Assassin's Creed Crossover Stories aangekondigd, een tweetal gratis verhalen die vandaag lanceren, waarbij één verhaal in Assassin's Creed Valhalla en één verhaal in Assassin's Creed Odyssey speelbaar is. Spelers besturen Kassandra, het hoofdpersonage uit Odyssey. Die laatstgenoemde game kan van 16 tot en met 19 december gratis gespeeld worden.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Ik heb ooit assassins creed 2 half uitgespeeld en kon er niet echt inkomen ( sorry die hard fans ) daarna black flag gekocht en helemaal uitgespeeld want de setting sprak mij veel meer aan en het personage ook. Ik overweeg nu om Valhalla te kopen dus mijn vraag is moet ik de vorige delen ook spelen om het verhaal te kunnen begrijpen of kan je gewoon blind de game in stappen ?

0
test

Als je bij die 1ste trailer alle Assassin's Creed logo's weghaalt zou men niet snel raden bij welke game serie dit hoort. Op zich doen ze het nu wel goed, meerdere DLC pakketten waarbij de focus op de verschillende aspecten ligt maar je dus zelf kan kiezen wat je gaat spelen. Dat is zeker goed en dat moet ik Ubisoft toegeven dat dit een pluspuntje is. De prijs kan ik niet echt over oordelen want ik heb vorige week 15 Euro betaald voor de Annihilation DLC van Terminator Resistance. Al was die gewoonweg perfect en had van begin tot eind het Terminator gevoel. Maar goed het is duidelijk wat deze DLC is in tegenstelling tot de hoofdgame dus je weet wat je koopt.

0

Aanbevolen voor jou