Artwork van Armored Core 6 uitgelekt

Artwork van Armored Core 6 uitgelekt

De FromSoftware-game heeft nog geen officiële releasedatum

Er is nieuwe artwork van het aankomende spel Armored Core 6: Fires of Rubicon uitgelekt.

Op Reddit meldt een gamer dat hij een "pre-install-trucje" gebruikt om alvast artwork van de FromSoftware-game te zien op zijn Xbox. Hoewel niet duidelijk is hoe deze truc precies werkt, zou de Xbox door de truc denken dat het spel geïnstalleerd is, waardoor de artwork wordt getoond. Hieronder is het te zien.

Armored Core 6: Fires of Rubicon werd afgelopen najaar aangekondigd en moet dynamische, snelle mech-actie bieden. Spelers besturen hun eigen mech door driedimensionale omgevingen, waarbij allerlei missies worden aangenomen en vijanden moeten worden verslagen. Het zesde deel in de mechreeks is de eerste nieuwe game in de franchise in een decennium - Armored Core 5 kwam in 2012 uit. 

Het spel komt uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Een releasedatum is nog niet bekend, maar er gaan geruchten dat het spel ergens in september of oktober moet verschijnen.

Hi, Ac6 will be my first ac game. And I used the Xbox pre install trick. I thought you guys might like this new ac image. Sorry for the quality by u/Eliwats17 in armoredcore

-

Armored Core 6: Fires of Rubicon

Armored Core 6: Fires of Rubicon kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou