Art director Dying Light 2-ontwikkelaar vertrekt

Art director Dying Light 2-ontwikkelaar vertrekt

De art director van Techland, de ontwikkelaar van de Dying Light-franchise, gaat weg bij de studio.

Pawel Selinger was naast art director ook hoofd scenarioschrijver bij de studio. Via LinkedIn liet hij weten na tweeëntwintig jaar in dienst te zijn geweest bij de studio te stoppen.

Van kwaad bloed lijkt geen sprake. "Techland, ik blijf altijd fan van jullie en van de geweldige mensen die ik dankzij jullie heb ontmoet. Ik hoop dat Dying Light 2 en andere toekomstige releases wereldwijde hits worden. Vaarwel en veel geluk!" Selinger geeft niet aan waarom hij vertrekt of wat hij in de toekomst gaat doen.

Het is al geruime tijd geleden dat Dying Light 2 is getoond.In juni vertrok een van de schrijvers van de game, Chris Avellone, nadat hij door meerdere werknemers werd beschuldigd van seksuele intimidatie. Techland beloofde in 2021 meer informatie te geven over de game.

Dying Light 2 draait om Aiden, een overlevende in een geïnfecteerde wereld. In de game is de infectie die mensen verandert in razende zombies verder gevorderd en hebben mensen zich opgedeeld in verschillend facties. De game is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, alsmede PlayStation 5 en Xbox Series X.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kijk al enige tijd uit naar Dying Light 2 maar ik vrees dat het een geval word zoals Dead Island 2

0

Aanbevolen voor jou