Arcane-actrice Ella Purnell heeft rol in Fallout-televisieserie

Arcane-actrice Ella Purnell heeft rol in Fallout-televisieserie

Actrice Ella Purnell heeft een rol te pakken in de aankomende televisieserie gebaseerd op Fallout.

Dat laat Deadline weten. Purnell is onder andere bekend van de series Arcane en Yellowjackets. In februari werd al aangekondigd dat Walton Goggins (Justified, The Righteous Gemstones, Tomb Raider) de hoofdrol speelt in de serie. Volgens geruchten speelt Purnell ook een van de hoofdpersonages; de jonge vrouw Jean.

De Fallout-serie wordt gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Nolan - de broer van filmregisseur Christopher Nolan - zou tenminste een aflevering regisseren. De serie moet op een nog onbekend moment op Amazon Prime Video komen te staan.

Tijdens de aankondiging in 2020 meldden Nolan en Joy in een persbericht het volgende: "Fallout is een van de beste gamereeksen ooit. Elk hoofdstuk van dit ongelooflijk fantasievolle verhaal heeft ons talloze uren gekost die we ook met vrienden en familie hadden kunnen besteden. We zijn enorm enthousiast om samen te werken met Todd Howard en de andere briljante gekken bij Bethesda om dit gigantische en duister grappige universum tot leven te wekken met Amazon Studios."

Ook zijn Robertson-Dworet (Captain Marvel) en Graham Wagner (Silicon Valley) aangesteld als showrunners en is Bethesda Game Studios-regisseur Todd Howard bij het project betrokken als producent.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben hier er benieuwd naar, Westworld is een fantastische serie en Nolan heeft samen met zijn aan verschillende goeie films gewerkt.

0

Aanbevolen voor jou