Arc Raiders-studio brengt eerst shooter Project Discovery uit

Arc Raiders-studio brengt eerst shooter Project Discovery uit

Arc Raiders van ontwikkelaar Embark Studios is mede uitgesteld omdat het bedrijf eerst de game Project Discovery uit wil brengen.

Dat meldt studiohoofd Patrick Söderlund in een blogpost. Gisteren werd aangekondigd dat Arc Raiders, de tot nu toe enige onthulde game van de studio, pas in 2023 uitkomt in plaats van een geplande release in 2022. Dit zou gedaan zijn zodat de game "de volledige potentie kan bereiken".

In de nieuwe blogpost blijkt echter dat er ook iets anders meespeelt. Het bedrijf heeft meerdere games tegelijkertijd in ontwikkeling, en de ontwikkeling van een game genaamd Project Discovery is dusdanig snel verlopen dat Embark Studios deze game eerst wil uitgeven.

Details over Project Discovery zijn er nog niet, behalve dat het een team-based first-person shooter is. Vorig jaar werd er al kort wat gameplay van het spel getoond, dat hieronder te zien is. Wanneer de game precies uitkomt en op welke systemen het beschikbaar komt is ook nog niet bekend. Binnenkort moeten wel meer details over Project Discovery naar buiten komen.

Embark Studios wordt gerund door Patrick Söderlund, die voorheen bij Dice aan de Battlefield-reeks werkte. In 2018 vertrok Söderlund na vele jaren in dienst te zijn geweest in richtte hij de onafhankelijke studio in Stockholm op.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou