Apex Legends breekt opnieuw spelersrecords

Apex Legends breekt opnieuw spelersrecords

De battle royale-game Apex Legends heeft opnieuw enkele spelersrecords verbroken.

Dat blijkt uit cijfers van SteamDB, een website die cijfers bijhoudt uit de backend van Steam. In juli haalde de battle royale-game van Respawn Entertainment haalde de game minimaal 311.275 gelijktijdige spelers. In augustus is dat aantal gegroeid naar 329.041 spelers op de pc-versie.

De gemiddelde dagelijkse piek is ook gegroeid van 339.363 in mei naar 414.130 sinds de release van het veertiende seizoen. Vorige maand behaalde het spel een nieuw record van 510.286 gelijktijdige spelers. Bij al deze cijfers zijn de spelersaantallen op Xbox, PlayStation, Origin en Nintendo Switch niet meegenomen.

Het veertiende seizoen van Apex Legends heet Hunter en is sinds 9 augustus beschikbaar. Het nieuwe seizoen bracht King's Canyon terug, gooide de level cap omhoog en introduceerde het nieuwe personage Vantage. Daarnaast werden er enkele balansupdates doorgevoerd. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik speel het sinds deze week ook weer. Ik heb geen Xbox live abbo meer en het is toch fantastisch dat ik dit helemaal gratis kan spelen. Zelfs online.

0
test

Het is echt een geweldige game. Hoeft er niet voor te betalen, zelfs als je geen cosmetics koopt verdien je genoeg pakjes en kleurtjes om wat te versieren. Ik speel het op de PS5 en het loopt als een zonnetje. En Vantage is ook echt fun om mee te spelen!

0

Aanbevolen voor jou