Animatieserie gebaseerd op Vampire Survivors in de maak

Animatieserie gebaseerd op Vampire Survivors in de maak

De maker van de game is betrokken bij de serie

Er wordt gewerkt aan een animatieserie gebaseerd op de populaire game Vampire Survivors.

Dat meldt Deadline. De animatieserie wordt gemaakt door Story Kitchen, dat samenwerkt met ontwikkelaar Luca 'Poncle' Galante. Story Kitchen werkt ook aan andere, eerder aangekondigde televisieseries zoals Tomb Raider en Splinter Cell voor Netflix en Toejam and Earl en It Takes Two voor Amazon. Er zou worden gezocht naar een schrijver en een televisienetwerk die de serie uit moet gaan zenden.

Veel meer details zijn er nog niet, maar Galante laat het volgende weten: "Het belangrijkste van Vampire Survivors is het verhaal, dus het is een droom die uitkomt om te zien dat een kleine indiegame die ik in mijn weekenden heb gemaakt tot leven gaat komen als een televisieserie!"

In Vampire Survivors besturen spelers een automatisch aanvallend personage tussen talloze golven aan vijanden. Het spel is speelbaar via pc, Xbox, Game Pass en smartphones. De game wordt regelmatig van nieuwe content, zoals nieuwe levels, voorzien. Het spel is in korte tijd erg populair geworden.

Thijs Barnhard gaf een 9 aan de game: "Vampire Survivors kan zich ondanks de uitzonderlijk simpele gameplay prima meten met de grootste titels op de releaselijst van 2022. De bijzondere combinatie van bullet hell, roguelike en Castlevania moet je simpelweg gespeeld hebben. Maar wees gewaarschuwd: er is geen weg meer terug."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou