'Alleen Switch-versie GoldenEye 007 heeft online multiplayer'

'Alleen Switch-versie GoldenEye 007 heeft online multiplayer'

Het lijkt er op dat alleen de Nintendo Switch-versie van GoldenEye 007 online multiplayer ondersteunt.

Dat valt te lezen op de officiële website. "Exclusief voor de nieuwe Switch-versie van de game uit 1997 is online gameplay, waardoor 007-fans overal ter wereld deel kunnen nemen aan de populaire vierspelermodus. 

Tijdens de Nintendo Direct vanmiddag werd aangekondigd dat GoldenEye 007 naar Nintendo Switch Online en Xbox Game Pass komt op een nog onbekende datum. Waar in de aankondiging van de Direct inderdaad online multiplayer werd genoemd, maakt de aankondiging van Xbox alleen melding van lokale multiplayer.

De beschrijving op de James Bond-website lijkt daarbij te suggereren dat de Switch-versie van de game zo trouw mogelijk blijft aan het origineel, terwijl de Xbox Game Pass-versie een 4k-resolutie krijgt.

Er gingen al jaren geruchten over een mogelijke heruitgave van de Nintendo 64-game GoldenEye 007. Vanwege verschillende licentiehouders is de game nooit opnieuw op een ander platform uitgegeven. Rare, dat inmiddels onderdeel is van Microsoft, ontwikkelde de game, maar ook Nintendo en MGM hebben rechten in handen. Voorheen zouden Microsoft en Rare hebben geprobeerd de game naar Xbox te brengen, maar Nintendo zou dat toen tegen hebben gehouden. Eerder dit jaar lekten er Xbox-achievements uit van het spel.

GoldenEye 007 verscheen in 1997 op de Nintendo 64 en is gebaseerd op de James Bond-film GoldenEye. De game stond bekend om de voor die tijd realistische schietactie. Naast een campagne bevatte het spel ook een lokale multiplayermodus voor vier spelers, die gretig aftrek vond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zou jammer zijn, maar als dit wat het koste om de game naar xbox en switch te krijgen prima het zei zo.

0
test

Wat een bullshit als dat waar is.

0
test

@xeros Hahha nee hoor. Exclusieve dingen is toch heel normaal in de business. Alle bedrijven doen eraan mee. Dus zo bullshit is dat niet hoor. Dat het misschien jammer is voor de Xbox spelers geef ik toe, maar dat Nintendo hier mogelijk voor betaald of iets is gewoon goed business doen. Daarbij, deze game moet je niet online spelen. Het leukste is met vrienden op de bank. Dat was nu net de kracht van de N64 Je kon elkaars gezicht zien en uitlachen als je wat sneaky had gedaan. Of lekker proosten als je een potje klaar had en je erover kon praten wat de hoogtepunten waren. Dat kun je online niet. Zelfs met headset is niet hetzelfde als met vrienden op de bank, kratje bier erbij. Paar zakken chips of snacks en dan een paar mooie potjes goldeneye of Mario kart. Dus ik snap niet eens dat ze online willen. Maar goed dat is mijn mening.

0
test

@watashi wa maurice desu. Aka, bullshit dus.

0
test

@xeros check even hoag law, hij denkt vanuit de pers berichten er 2 versies zijn van golden eye. Waar switch de oude n64 versie heeft en xbox een opgepoetste met nieuwe controles.

0

Aanbevolen voor jou