Activision: 'Call of Duty: Modern Warfare 3-remaster niet in de maak'

Activision: 'Call of Duty: Modern Warfare 3-remaster niet in de maak'

Volgens een woordvoerder van Activision wordt er niet gewerkt aan een remaster van Call of Duty: Modern Warfare 3.

"Een remaster van Modern Warfare 3, campagne of multiplayer, bestaat niet. Elk gerucht dat iets anders suggereert is incorrect", zegt een woordvoerder van het bedrijf tegen Charlie Intel.

In de afgelopen jaren bracht Activision een remaster uit van zowel de eerste als de tweede Modern Warfare-game. Call of Duty: Modern Warfare Remastered bevat de campagne en de multiplayermodus van de game, Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered enkel de campagne. 

Na het verschijnen van die game doken geruchten op over een remaster van het derde deel uit de reeks. Ook werd de 'Remastered Collection' genoemd in het museumlevel van Modern Warfare 2 Remastered.

Dit najaar verschijnt wederom een nieuwe deel in de Call of Duty-franchise. Volgens geruchten gaat het om 'Call of Duty: Vanguard', dat zich zou afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vond deze sws wat minder na modern warfare 2 vond ik alleen black ops 1 en 2 echt goed. Misschien world at war remasteren ? Advanced en infinite warfare waren ook niet veel soeps maar Cold War is een stap in de goede richting voor mij.

0

@RIOdeMIO ik vond het na COD4 echt heel sterk achteruitgaan. MW2 campaign was geinig, multiplayer matig (wel gave maps) maar alles daarna vond ik (op World at war en Black Ops 1 na) ronduit ruk. Modern Warfare 2019 heeft mijn hoop doen herleven dat er nog wel een toekomst zit in COD, maar Cold War is dan juist weer meer van wat ik niet goed vond aan alles na COD4.

0

Aanbevolen voor jou