'Activision annuleerde remake van Tony Hawk's Pro Skater 3 en 4'

'Activision annuleerde remake van Tony Hawk's Pro Skater 3 en 4'

Activision zou volgens Tony Hawk van plan zijn geweest een remake van Tony Hawk's Pro Skater 3 en 4 te maken, voordat het bedrijf de remake annuleerde.

Dat gaf de professionele skater aan tijdens een livestream gisteren. Volgens hem was het plan om na de remake van Tony Hawk's Pro Skater 1 en 3 hetzelfde te doen voor deel 3 en 4, maar dat dit idee in het water viel nadat Vicarious Visions werd veranderd in Blizzard Albany, om zich volledig te richten op het maken van Blizzard-games.

Hawk claimt dat Activision nog wel heeft gekeken naar andere ontwikkelaars om het project tot stand te laten komen, maar dat ging uiteindelijk niet door. "Ze wilden iemand vinden om 3 en 4 te doen, maar ze vertrouwden niemand echt ermee net zoals ze Vicarious ermee vertrouwden."

Hawk zou niet kunnen zeggen of deel 3 en 4 ooit van een remake worden voorzien. "Wie weet. Misschien vinden we ooit een manier, je weet het nooit. Ik had ook nooit verwacht dat we twintig jaar later de eerste twee games van een remake zouden voorzien."

Vicarious Visions werd meer dan dertig jaar geleden opgericht. In 2005 werd het gekocht door Activision Blizzard en heeft het gewerkt aan franchises als Guitar Hero, Skylanders, Call of Duty en Destiny. Een aantal recente games van de studio zijn Tony Hawk's Pro Skater 1+2 en Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Eerder dit jaar werd Vicarious dus omgedoopt tot Blizzard Albany.

Microsoft liet begin dit jaar weten plannen te hebben Activision Blizzard over te nemen. Het is niet bekend in hoeverre het bedrijf, mocht de overname doorgaan, van plan is om Vicarious Visions weer los te trekken van Blizzard.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Neeee!! 3 en 4 zijn de beste. Vooral 3!!!

0
test

Eerste wat Microsoft moet doen na overnamen is Vicarious Visions op Tony Hawk franchise zetten.. desnoods een heel nieuw deel. Die lui hebben een perfecte remake neergezet met 1+2 .. helemaal grijs gespeeld.

0

Aanbevolen voor jou