Actievolle gevechten in Wo Long: Fallen Dynasty-trailer

Actievolle gevechten in Wo Long: Fallen Dynasty-trailer

Team Ninja heeft een nieuwe trailer van Wo Long: Fallen Dynasty uitgebracht waarin gevechten met allerlei demonen en andere vijanden centraal staan.

Spelers nemen het in de game niet alleen op tegen diverse menselijke krijgers, maar ook allerlei bovennatuurlijke wezens. In de video is te zien hoe spelers aanvallen kunnen ontwijken en blokkeren, en zelf allerlei moves kunnen uitvoeren terwijl er wapens als zwaarden, speren en bijlen worden gebruikt. Het hoofdpersonage is thuis in Chinese martial arts. Daarnaast heeft men rookbommen in het arsenaal.

Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. De game wordt geproduceerd door Fumihiko Yasuda, die voorheen aan Nioh heeft gewerkt, en Masaaki Yamagiwa, bekend van Bloodborne. 

Wo Long: Fallen Dynasty komt op 3 maart 2023 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game komt op de dag van release ook op Xbox Game Pass voor console en pc te staan.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mijn eerste reactie was "niet weer een soulsborne clone" na de onthulling, maar de demo heeft mij echt positief verrast. Een day-one game voor mij!

0

@ali3n8tor ik weet niet of je nioh hebt gespeeld, maar die games hebben het recht om opzichzelf te staan los van soulsborne.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou