Actieplatformer Replaced uitgesteld naar 2023

Actieplatformer Replaced uitgesteld naar 2023

Ontwikkelaar Sad Cat Studios heeft de aankomende actie-platformer Replaced uitgesteld naar 2023.

De game stond eigenlijk gepland voor een release dit jaar, maar de ontwikkelaar heeft "de moeilijke beslissing genomen" om de release uit te stellen. 

Het bedrijf is gevestigd in Minsk, Wit-Rusland. "De voortdurende oorlog in Oekraïne heeft veel impact op de ontwikkeling van de game, aangezien veel leden van het team in nabijgelegen regionen zijn gesitueerd." De prioriteit van het bedrijf ligt dan ook bij de veiligheid van het team en hun families. Een gedeelte van het team werkt nu op een andere locatie aan de game.

Replaced werd vorige E3 tijdens de Microsoft-persconferentie aangekondigd. In de futuristische game kruipen spelers in de huid als R.E.A.C.H, een AI gevangen in een menselijk lichaam. In het spel verkennen spelers Phoenix-City, terwijl het hoofdpersonage leert hoe het is om in een menselijke samenleving die afbrokkelt te leven. 

Replaced komt in 2023 uit op Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store. Hieronder is de aankondigingstrailer nog eens te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens mij was dit ook ewn day one gamepass game.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 ja er komt nog wel wat, alleen weten we het op dit moment niet denk dat micro portomonee open trekt voor een 3rd party deal en dat horen we 12 juni. Ook zou er misschien een uitbreiding kunnen komen voor halo kwa verhaal, als ze het live service en game moet 10 jaar mee gaan zou er elk jaar wel een update moetwn komwn net als destiny

0
test

Dat ziet er wel erg vet uit, eentje om in de gaten te houden.

0

Aanbevolen voor jou