Acteur Henry Cavill hint naar geheimzinnig Mass Effect-project

Acteur Henry Cavill hint naar geheimzinnig Mass Effect-project

Acteur Henry Cavill heeft op social media naar een geheimzinnig project gerelateerd aan de Mass Effect-franchise gehint.

Op Instagram plaatste Cavill een foto waarin hij in de make-up-stoel zit voor zijn rol als Geralt in de The Witcher-serie. Daarin leest hij op papier een tekst. De woorden zijn niet gefocust in de foto. Onder de foto schrijft Cavill: "Geheim project? Of gewoon een stapel papieren met random woorden erop? Je zult moeten wachten om er achter te komen."

Bij Gamepressure heeft men de wazige woorden scherp kunnen krijgen met een softwaretool genaamd Focus Magic. In de tekst staan namen als Cerberus, Geth, Reaper en Tali'Zorah, die allemaal uit het Mass Effect-universum komen. De paragraaf op de foto komt volgens de site rechtstreeks van een Wikipedia-pagina over Mass Effect 3.

Het is niet duidelijk wat dit betekent. Misschien speelt Cavill - die naast zijn rol als Geralt in The Witcher ook de huidige versie van Superman vertolkt - een rol in een nieuwe Mass Effect-game, of werkt hij mee aan een vooralsnog niet aangekondigde televisieserie of film gebaseerd op Mass Effect.

Het tweede seizoen van The Witcher moet ergens volgend jaar op Netflix verschijnen.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

Serie zou geweldig zijn.

0

Aanbevolen voor jou